bilde av: Bat For Lashes kjøp billetter til Bergenfest 2017 her

Bat For Lashes

Natasha Khan er Bat For Lashes og har så langt gitt ut to album, ”Fur And Gold” i 2006 og ”Two Suns” i 2009. Begge har gjort suksess på salgslister i hjemlandet England og blitt nominert til de prestisjetunge musikkbransjeprisene Mercury og BRIT.

Bat For Lashes fletter indie, folk og elektronisk musikk sammen på en drømmende og mystisk måte som gjør at det er vanskelig å sette henne og medmusikantene i Bat For Lashes i en bestemt bås. For tiden jobber hun med sitt tredje album, som skal følge opp suksessalbumet “Two Suns” der hun fikk hjelp av blant annet Yeasayer og legenden Scott Walker. The Daily Telegraph omtalte albumet slik: “Bat For Lashes' Two Suns is an exceptional album with the ever-present threat of all-eclipsing darkness.”

“Two Suns” gikk inn på topp fem både i hjemlandet og i Tyskland. Nå er fans over hele Europa spente på hva neste utgivelse kan inneholde.

Bat For Lashes har blitt sammenlignet med blant andre Björk, Tori Amos, Siouxsie Sioux og Cat Power, men det er samtidig veldig tydelig at hun har en egen stemme og et eget uttrykk. Hennes følsomme, drømmende og dramatiske pop har beveget mange og vi vet det er mange som har ønsket å oppleve Bat For Lashes live.

I forbindelse med sommerens turné kommer hun til Oslo for å gjøre Øya Open på rockefeller onsdag 20. Juni før Bergenfest står for tur torsdag 21. juni. Vi er stolte av å få være med å arrangere hennes første konserter i Norge.

Følg bergenfest