bilde av: Bernhoft med band kjøp billetter til Bergenfest 2017 her

Bernhoft med band

Landets fremste soloartist tar med seg et knallsterkt 12-mannsband og blåser til på Bergenfest. Dette blir eneste anledning til å oppleve Bernhoft i Hordalandstraktene i sommer. 

2011 har blitt det store Bernhoft-året i norsk musikk. 45 (!) uker på toppen av salgslistene er en fortjent anerkjennelse til en artist med et eksepsjonelt talent og ditto sangstemme. 


Opptreden på amerikansk talk show (Ellen Degeneres), det norsk bidraget på Nobelkonserten i desember i Oslo Spektrum og en egen konsert samme sted i april 2012 som tegner til å være utsolgt lang tid i forveien. Det kan knapt bli bedre her på berget.

Jarle Bernhoft er kritikerrost som komponist, låtskriver og vokalist. Men mest av alt er live-fenomenet Bernhoft kjent for sin unike evne til å forbløffe og fortrylle sitt publikum når han står på scenen. 

Med bakgrunn fra rockebandet Span, overrasket Bernhoft mange med sin solodebut i 2008. Med soulalbumet ”Ceramik City Chronicles” viste han en ny musikalsk side av seg selv som ble tatt godt imot. Det andre studioalbumet kom i januar 2011 og fikk musikkanmeldere til å spå at årets album allerede var sluppet da det sjangeroverskridende albumet ”Solidarity Breaks” debuterte på andreplass på VG-lista topp 40. Et knapt år senere lå det på fremdeles inne på listene, etter å ha tronet øverst i syv uker.

Bernhoft har ikke bare begeistret anmeldere og fans med sine kritikerroste plater. Han har også fått rykte på seg for å være enda bedre live enn på plate. Med uforglemmelige opptredener har han bygget seg opp en frelst fanskare. Konsert etter konsert har vært utsolgt, og både presse og publikum er enige om at Bernhoft er en artist som må oppleves på scenen! 

Fra nydelige “Stay With Me” til funky “Streetlights” og live- og Youtube-favoritten ”CMon Talk” er multitalentet Bernhofts musikk fengende og tidløs. 

Følg bergenfest