bilde av: Billy Talent kjøp billetter til Bergenfest 2017 her

Billy Talent

Hvor kommer disse fabelaktige trestemte koringene fra? Ja, og disse stadionstore rockeriffene med et snev av herlig punkattityde? Og ikke minst den slående meloditeften? Jo, det er nok Billy Talent fra Canada vi snakker om. Et av de beste rockebandene du kan se på en scene i dag.

Vokalist Ben Kowalewicz er den komplette frontfigur der han poserer som en heavyrocker og gneldrer av gårde som kanadierne fra South Park. Alltid med glimt i øyet og publikum i sin hule hånd. Det blir ikke dårligere av at gitarist Ian D’Sa har ryggsekken full av smarte riff og kompet durer av gårde like pålitelig som et sveitserur.

Bandet er i skrivende stund i studio for å lage sin fjerde plate. De tre foregående har gjort Billy Talent til store stjerner i hjemlandet og især Tyskland. Kvartetten er også på full frammarsj både i USA og øvrige deler av Europa.

Selv om de bare har tre plater på samvittigheten, fremstår repertoaret deres som den rene greatest hitsparaden. Du får garantert høre mange av disse på Festningen denne junikvelden, “Devil in a Midnight Mass”, “Fallen Leaves”, “This Is How It Goes”, “Line & Sinker” og “Red Flag”.

Følg bergenfest