bilde av: Chew Lips kjøp billetter til Bergenfest 2017 her

Chew Lips

”Et avhengighetsdannende, hjerteskjærende stykke discopop”, skriver den britiske trendbibelen NME om den London-baserte dancepop-duoen, Chew Lips.

Vokalist Tigs og multi-instrumentalist James Watkins fant sammen i 2008. Førstnevnte har et overstrømmende karismatisk vesen, noe som har gjort Chew Lips til et fenomen på livearenaen. Dette resulterte også i at det franske hipsterselskapet Kitsuné tilbød gjengen å gi ut debutsingelen, ”Solo”.

Førsteopplaget fikk bein å gå på og det toneangivende nettstedet Pitchfork omtalte singelen som en umiddelbar klassiker. The Fly var heller ikke tilbakeholden med lovordene og skrev at ”Solo” var en av 2008s beste låter.

Chew Lips første fullengder ”Unicorn” fra 2010 møtte tilsvarende panegyriske ordelag i britisk presse, og både The Guardian og NME ga høye poengsummer.

Siste nytt er at Chew Lips har forsterket livemannskapet med ny trommeslager og jobber ellers i studio med sitt andre album, under oppfølging av produsent Ant Whiting. Whiting har tidligere jobbet med stjerner som MIA, Animal Collective og Pixie Lott.

Følg bergenfest