Emeli Sandé

Bergenhus Festning - Bastionen

Bergenhus Festning - Bastionen

Intimt og naturskjønt område på Bergenhus Festning. Kapasitet ca 2500 personer.

Emeli Sandé
Play

Følg bergenfest

Emeli Sandé

Emeli Sandé har vært på manges lepper den siste tiden, og nå er debutalbumet til den talentfulle låtskriveren og sangeren endelig ute. ”Our Version Of Events” debuterte som nummer 1 på iTunes, og hiter som ”Daddy” og ”Heaven” har vært flittig spilt på norske radioer allerede. Mange vil også huske Emeli Sandé sin opptreden som gjest og artist hos Skavlan i januar der hun fremførte låten ”Daddy” 

  • Sted:  Bergenhus Festning - Bastionen
  • Dato: søndag 24. juni 2012
  • Tid:  21:15
  • Alder:  18 år - vergeordning
  • Kjøp billetter

Før jul vant hun den prestisjefylte Brit Awards kritikerpris, og Simon Cowell har uttalt at Sandé er hans favorittlåtskriver. Store medier som Q Magazine, Daily Star, Times og Sun spår at Emeli Sandé blir en av de virkelig store stjernene i løpet av 2012, og i-D Magazine sier: ’Emeli Sandé is not the next so and so, she’s the person other acts will be compared to in the coming years’.

Det har altså ikke vært mangel på lovord til det ferske stjerneskuddet, og hun høster mange gode anmeldelser for debuten.  Både Aftenposten og VG har gitt albumet 5 på terningen, og superlativer som ”emosjonell eleganse” og  ”sandélig lekkert” blir brukt for å beskrive debutanten.

24-åringen Emeli Sandé kommer opprinnelig fra Aberdeen i Skotland og gjorde seg først bemerket som låtskriver for andre artister. Alesha Dixon, Devlin, Cheryl Cole, Leona Lewis og Tinie Tempah er blant de som har nytt godt av hennes låtskrivertalent, men det var som gjest på Chipmunks topp ti-singel "Diamond Rings" at folk fikk øynene opp for henne som artist. 

Les Aftenpostens anmeldelse

Les VGs anmeldelse

BERGENFEST PARTNERE

MENY