bilde av: Flogging Molly kjøp billetter til Bergenfest 2017 her

Flogging Molly

Du trodde kanskje du hadde sett alt? Vel, om du ikke har sett Flogging Molly i aksjon på scenen, så har du definitivt en stor konsertopplevelse utestående. Knapt noe band makter å forene publikum på tvers av sjangergrensene i like stor grad som denne syvmannsgjengen fra Los Angeles.

Med irskfødte Dave King i front, spiller Flogging Molly keltisk inspirert punk med en så ladet dansefot at mye galt skal skje dersom ikke alt som er av publikum er i fullt firsprang i løpet av første låten. Bandet bygger videre på tradisjonen fra The Pogues og The Dubliners, men tar også med seg litt California-sol fra landsmenn som Bad Religion og Rancid.

Flogging Molly skriver viser om død og kjærlighet, politikk og fattigdom og selvsagt mye fest og basar. Bandet har i likhet med sjangerkamerater som Dropkick Murphys gjort eventyrlig suksess på konsertarenaer rundt om i Norge, blant annet på Hove-festivalen for et par år siden.

Platene ”Float” og ”Speed of Darkness” klatret høyt på listene verden over. Førstnevnte nådde 4. plass på prestisjetunge Billboard Hot 200 i USA.

Flogging Molly er rett og slett et konsertfenomen man simpelt hen ikke kan gå glipp av. Sånn er det med den saken!

Følg bergenfest