bilde av: Korallreven kjøp billetter til Bergenfest 2017 her

Korallreven

Korallreven ble introdusert for verden gjennom singlene ”The Truest Faith” og ”Honey Mine”. Samarbeidsprosjektet mellom Marcus Joons og Daniel Tjäder (fra The Radio Dept) har så langt resultert i albumet ”An album by Korallreven”, som ble gitt ut i november 2011. 


De begynte samarbeidet etter at Joons kom tilbake fra en lengre reise til Samoa. Hypnotisert av skjønnheten i det sørlige Stillehavet og gleden av å reise, delte han sin nyvunne lidenskap med Tjäder og Korallreven ble født. 

En av de sterkeste tradisjonene i svensk pop er virkelighetsflukt. Ikke så rart med tanke på at Sverige er et land som tilbringer store deler av året i vintermørke. Korallreven omfavner og mestrer denne tradisjonen med glans. 

Resultatet er en salig reise gjennom sjangre som sørstatsrap, drømmepop, reggae, og minimal techno. Den glitrende produksjonen fokuserer på melodisk evolusjon snarere enn struktur, med frodige, dubbed-out instrumentaler perfekt supplert av trance-pop vokal. Også omtalt som ”global kvalitetselektronika” i media.

Følg bergenfest