bilde av: Mads Langer kjøp billetter til Bergenfest 2017 her

Mads Langer

Mads Langer er en populær herremann hjemme i Danmark og begynner å få oppmerksomhet også internasjonalt med sin lyriske, akustiske pop.

Han har gitt ut tre album og hans siste "Behold?" kom i 2011. Martin Terefe (Ron Sexsmith, Jason Mraz) har produsert tre av låtene på "Behold" og beskriver Mads Langers musikk slik: “There's a special nordic pop melancholy that rarely translates outside Scandinavia. Like the introvert in an extrovert world. However, when I heard Mads songs I heard that melancholy but lifted up by big epic melodies and words that instantly stuck in my mind. I really think his songs can connect with music lovers anywhere!”

Mads Langer er historien om en ung ambisiøs artist som etter å ha gjort suksess i hjemlandet drar ut i verden for å bli stjerne med støtte fra plateselskapet. Han blir tatt under vingene til folkene som jobber med Keane og Coldplay og alt ser rosenrødt ut. En stund. Midt oppe i all glamouren og musikkbransjesnakket innser Mads Langer at han er i ferd med å miste gleden ved å lage musikk. Han flytter tilbake til hjembyen Skive i Danmark og starter på nytt. Han kjøper en gammel bil og reiser ut for å spille live, for å finne tilbake til sin egen musikalske identitet. Etter et år med intensiv turnévirksomhet hadde han fått tusener av nye, dedikerte fans i hjemlandet.

Nå er han igjen på vei til å ta steget ut i den store verden, men metoden er annerledes og definitivt basert på å bygge stein på stein. 

På Maria Mena sin siste plate bidrar Mads Langer som duettpartner på låten "Habits" og han var med Mena på hennes siste turné i Tyskland og Nederland. 

Følg bergenfest