Monica Heldal

Bergenhus Festning - Magic Mirrors

Bergenhus Festning - Magic Mirrors

Monica Heldal
Play

Følg bergenfest

Monica Heldal

21-åringen fra Bergen har kun sluppet en 7¨vinysingel, men har allerede rukket å gjøre seg bemerket i inn og utland. Med sitt briliante teknisk avanserte gitarspill, sin flotte stemme og fine låter, har hun trollbundet publikum i blant annet Frankrike, Nederland, England og Irland. Disse opptredene gikk ikke upåaktet hen, og førte til at hun ble invitert til den franske musikkfestivalen ”Guitare En Scene” i Saint Julienne i sommer og var "special guest" for gitarstorheter som Al Di Meola og Gilberto Gil.

  • Sted:  Bergenhus Festning - Magic Mirrors
  • Dato: fredag 22. juni 2012
  • Tid:  18:00
  • Alder:  18 år - vergeordning
  • Kjøp billetter

Hun begynte å spille gitar i en alder av 12 år og vokste opp med familiens vinylplater. Monicas egne låter er en blanding av tradisjonell countryblues og folk. Av inspirasjonskilder er navn som Rory Gallagher, Nick Drake, Chet Atkins, Neil Young og Emmylou Harris. Monica Heldal har tross sin unge alder opparbeidet seg en musikalsk selvstendighet med et særeget uttrykk. I februar 2012 gjorde hun to konserter under byLarm og erobret mange fans blant musikere og den etablerte musikkbransjen.

15.juni deler hun scene med Tom Petty og Lenny Kravitz på Norwegian Wood Festivalen.

Onsdag 7.mars var Monica Heldal gjest hos NRK TV1 "Lindmo" der hun fremførte sin egen låt "Conman Coming" med Kjartan Kristansen, Geir Sundstøl og Erland Dahlen.

Se hennes opptreden på Lindmo her 

BERGENFEST PARTNERE

MENY