bilde av: Sharon Jones & The Dap-Kings kjøp billetter til Bergenfest 2017 her

Sharon Jones & The Dap-Kings

Sharon Jones & The Dap-Kings har vært i Norge noen ganger nå. Første gang norsk publikum stiftet bekjentskap med den nå 57 år gamle vokalisten var på Nattjazzen for noen år siden. Resultatet var at hun og bandet ristet Nattjazzen til grunnvollene med en oppvisning i ekte soul som man må tilbake til en James Brown i toppslag for å finne maken til!


Konserten på Øya-festivalen i 2011 fikk terningkast seks av Aftenposten med overskriften ”soultastisk”! 

Slik kan denne solskinnshistorien fortsette nærmest i det uendelige. Faktum er likevel uhyre enkelt og like treffsikkert som slagordet for Freia Melkesjokolade: ingen over - ingen ved siden! Sharon Jones & The Dap-Kings er det mest energiske og dynamiske som finnes på dagens soulscene. En fest av de helt sjeldne, enkelt og greit. 

Dronningen av retrosoul og hennes band The Dap-Kings var høsten 2011 aktuell med albumet "Soul Time!" som har høstet flotte kritikker. Det var for øvrig The Dap Kings som ga Amy Winehouse det tidsriktige retrolydbildet på hennes klassiske ”Back In Black”-album. Sammen med Sharon Jones har husbandet til Daptone Records gitt ut fem album, de to siste før ”Soul Time!” er “100 Days, 100 Nights” (2007) og “I Learned The Hard Way” (2010). 


Følg bergenfest