bilde av: Skatebård, Admir, Asel & Sanhueza kjøp billetter til Bergenfest 2017 her

Skatebård, Admir, Asel & Sanhueza

SKATEBÅRD
Bård Aasen Lødemel, også kjent som Skatebård, har de siste årene bygget seg opp et navn som en av verdens fremste leverandører av modernistisk italo-inspirert disko, elektro og tekno. Det er vanskelig for oss å bedømme hva som er mest komplekst av maskinene han spiller på og mannen selv, musikken har likevel et enkelt budskap – DANS!

Siden det fete albumet ”Skateboarding was a crime in 1989” har nerden fra Sunnmøre levert den ene herligheten etter den andre, live eller mikset. Og ja; han er en av bakmennene til det nokså beryktede Side Brok! Skatebård har en rekke tolvtommere bak seg og album nummer to, “Cosmos” fra høsten 2008, ble belønnet med rosende omtale og spellemannominasjon i klassen Elektronika. I 2010 har han gitt ut ikke mindre en 4 tolvtommere med egne produksjoner på selskaper som Totally, Luna Flicks og Sex Tags! Og da har vi ikke engang begynt på liste oppe alle platene har hatt med remiksene sine på.

ADMIR
Med røtter fra Balkan, en danseglad far med forkjærlighet for disko, en søster som danser og en mor 
som elsker pop, er det kanskje ingen bombe at Admir endte opp med rytmisk dansemusikk. Med en variert blanding av Detroit-inspirert house, elektronisk pop, disko og tropiske rytmer har han en egen evne  til å få selv den mest motvillige til å riste løs på dansegolvet.

Han har tidligere spilt på EKKO-festivalen, Fitjarfestivalen og The Fix under Bergenfest. Du har kanskje også spottet han andre plasser i Norge da han har spilt i Ålesund, Oslo, Volda og i Haugesund. Han har også hatt gleden av å varme opp for storheter som Prins Thomas, The Revenge, Eddie C, Tiger & Woods, Annie og har spilt sammen med Telephones, Skatebård og Velferd.

Admir driver for øyeblikket klubbkvelden Common People på Landmark i Bergen og spiller som en del av house-trioen Kjempehøyt

ASEL
En The Fix kveld er aldri komplett uten at tomrommene mellom alle konsertene fylles med utvalgt mer eller mindre dansbart materiale, for å glede både lyttende, undrende og dansende gjester.

Asel er en av drivkreftene bak den elektroniske musikkscenen i Bergen, både som arrangør av klubber, konserter og som platesnurrer. I tillegg til å reise land og strand rundt som dj er han også sjef for Ekkofestivalen og The Fix.

Han har tidligere stått bak massevis av klubber og arrangementer som bla den legendariske klubben Elektra (1999-2004), samt en endeløs rekke konserter. Sammen med Mikal Telle utgjør han også klubbkonseptet/dj-duoen Hot!Hot!Hot! som har en imponerende liste spillejobber bak seg.

SANHUEZA
Emilio Sanhueza var med på å stifte Nabovarsel for snart åtte år siden, sammen med Romskip & Planeter. Mye har skjedd siden dengang da og hver gang når nye låter kommer fra den kanten, vet man ikke helt hvilken Sanhueza man får.

Kanskje er det house, kanskje er det disco og kanskje er det noen ganger en kassegitar, vokal og Roland Space Echo.

 

 

Følg bergenfest