bilde av: Team Me kjøp billetter til Bergenfest 2017 her

Team Me

Band blir ofte til på de mest vilkårlige måter, noe Team Me er et godt eksempel på. Det startet med en uventet utvelgelse til Urørtfinalen 2010 for et relativt usosialt prosjekt med kun én musiker – derav bandnavnet – og har siden utviklet seg til et band med seks medlemmer som har fått oppmerksomhet og høstet lovord verden over.

I oktober 2011 slapp Team Me debutplaten ”To The Treetops” til overveldende anmeldelser i norsk presse. ”Årsbeste innen norsk rock, helt enkelt.” kunne Aftenposten melde og trillet terningen til en sekser. ”Er verden rettferdig, så vil To The Treetops! stå igjen som en klassiker innen norske utgivelser” meldte Musikknyheter og ga 10 av 10 mulige i karakter. 

Bandet har spilt for fulle hus rundt i Norge det siste året, senest på Hulen i november der det var utsolgt på forhånd og anmeldelsene var akkurat slik de skulle være: Team Me er et fremragende og ikke minst sjarmerende liveband, noe alle som har opplevd dem kan skrive under på. Kledelig beskjedenhet er nok årsaken til at Team Me selv ikke bruker Arcade Fire som en musikalsk referanse i egne presseskriv, men det er det ikke noen grunn til. Bandet er rett og slett en verdig norsk versjon av indieheltene som på kort tid har gått fra å spille på små klubber til å bli et fullblods stadionband.

Team Me har ikke rukket å runde to år som band enda, men har likevel opplevd oppmerksomhet verden over for sin rikt orkestrerte indiepop som treffer både hjertet, sjelen og kroppen, med mangfoldig listing på NRK P3, og radiolisting i Storbritannia, USA og Europa. 

Etter over femti konserter som support for blant annet The Wombats og på festivaler som The Great Escape, Øyafestivalen, Reeperbahn, Berlin Independent Nights og Iceland Airwaves la bandet i november 2011 ut på sin første Europaturne der de stod øverst på plakaten. I januar representerte bandet Norge på Eurosonic, Europas største bransjefestival for musikk. I 2012 venter nye turneer i Norge og Europa. Bandet skal også turnere USA for første gang i løpet av året.


Følg bergenfest