Thåström

Bergenhus Festning - Plenen

Bergenhus Festning - Plenen

Utendørsarena i Bergen sentrum, del av Bergenhus Festning

Kapasitet: Avhengig av oppsett/produksjon

Web:  http://www.forsvarsbygg.no/Nasjonalef...

Kart: Klikk for å vise kart

Thåström
Play

Følg bergenfest

Thåström

Svenske Joakim Thåström blir av mange regnet som en av de viktigste ankermennene innen skandinavisk punk. Som frontfigur i Ebba Grön og seinere Imperiet ga han sjangeren en lokal forankring med sitt flammende opprør mot sosialdemokratiet.

  • Sted:  Bergenhus Festning - Plenen
  • Dato: søndag 24. juni 2012
  • Tid:  22:15
  • Alder:  18 år - vergeordning
  • Kjøp billetter

Ebba Grön har vært en uvurderlig inspirasjonskilde for en horde av skandinaviske rockeband, her hjemme eksemplifisert gjennom storheter som Turbonegro og Skambankt og nykomlingene i Honningbarna.

Thåstrøm har hatt en lang og innholdsrik karriere og har ved flere anledninger redefinert sitt musikalske virke. Med det svensk/nederlandske Peace, Love & Pitbull som var aktive på midten av 90-tallet, beveget han seg mer over i et industrielt landskap.

Som soloartist har han opparbeidet seg en solid fanskare med sin mørke og nesten mystiske rock. Noe som har resultert i smekkfulle konserthus og overrumplede festivalpublikummere, de gangene han har opptrådt her i landet. Blant annet var hans konsert på Øyafestivalen i 2009 en seanse for historiebøkene.

“Skebokvarnsvägen 209” fra 2005 står som et praktverk innen skandinavisk rock. Siden den gangen har han gitt ut like fantastiske “Kärlek är för dom” og nylig “Beväpna dig med vingar”.

24. juni ser du konsert- og låtmagikeren Thåström på Bergenfest.

BERGENFEST PARTNERE

MENY