bilde av: Tinie Tempah kjøp billetter til Bergenfest 2017 her

Tinie Tempah

Med hitlåter som “Pass Out”, “Written In The Stars” og “Miami 2 Ibiza” (med Swedish House Mafia) har Tinie Tempah på kort tid etablert seg som et navn det er verdt å følge nøye med på. Konsertene hans ifjor som support for Rihanna i Bergen og en ytterst vellykket opptreden på Hovefestivalen 2011 viste at han også leverer varene live. Til gagns.

Tinie Tempah sammenlignes gjerne med Dizzee Rascal, men står fjellstøtt på egne bein. Hans unike blanding av grime, dubstep, hiphop, electro og arenapop ga ham fire topp 10-plasseringer med singler i 2010, det etterlengtede debutalbumet, “Disc-Overy”, suste også rett inn på førsteplass i hjemlandet England og i USA har oppholdt seg lenge på Billboard-listene. Har du hørt på norsk radio det siste året kan du umulig ungått å fått med deg den unge mannens hits.

Han har turnert med Jay-Z, Chase & Status, Rihanna og Mr. Hudson, spilt på festivaler som Wireless, The Big Chill, Glastonbury, Ibiza Rocks og BBC Radio 1 Big Weekend. På “Disc-Overy” samarbeider han med navn som Ellie Goulding, Kelly Rowland og Swedish House Mafia. I 2011 mottok Tinie Tempah to priser på prestisjetunge Brit Awards. Magasinet The Source kåret ham til årets internasjonale artist i 2011. Her hjemme lot mange seg sjarmere av fjorårets opptreden som gjest hos Thomas og Harald på TV2 Senkveld. 

Tinie Tempah vil være aktuell med nytt album når han gjester Bergenfest fredag 22. Juni.


Følg bergenfest