bilde av: Totto & Tarjei kjøp billetter til Bergenfest 2017 her

Totto & Tarjei

Tradisjonen tro ønsker Bergenfest å servere god underholdning til publikum også før de første artistene inntar scenen. Tidligere har Finn Tokvam og Bård Ose hatt denne oppgaven med sitt P.I.L.S., men når de i år ikke hadde anledning til å være med, var det enkelt å gå litt lenger bort i Nrk-korridoren og banke på døren til Tarjei Strøm og Totto Mjelde. I over tre år ledet de det populære programmet Sexy på Nrk P3, og på Bergenfest er det duket for en aldri så liten gjenforening.

Tarjei & Totto skal i det fantastiske Magic Mirrors-teltet gi deg et nært møte med mange av artistene på festivalen, og samtidig sette deg i perfekt humør for en lang kveld på Bergenfest. Du kan høre artister fra Bergenfest-programmet spille live på en intim scene, og du kan komme i det gode festivalhumøret med historier, gjester, artistbesøk, musikk og spas. Kanskje blir det også gjensyn med noen av favorittspaltene fra Sexy? En ekstra bonus i tilfelle sur nedbør er at Magic Mirrors er under fin beskyttende teltduk.

Programmet blir tettpakket med overraskelser, men enkelte gjester ønsker vi å dele med dere allerede nå. Fredag har vi blant annet rørt litt rundt i godteposen av norske artister, og venter oss også internasjonale navn som gjester. Anja Elena Viken er et av de siste navnene i stallen til Mikal Telle. Med et el-piano, en mikrofon og radiohits som «Klæssar Deg Ned» og «Gatekredibilitet», skal hun underholde både på showet til Totto & Tarjei, og senere på kvelden når hun får teltscenen helt for seg selv. Sexy-favoritt Sgt. Petter stikker også innom med gitaren sin på fredagen, og du kan oppleve Datarock som duo (!).

Du kan også oppleve Totto & Tarjei i Magic Mirrors torsdag 21.06. kl. 17.00 og lørdag 23.06. kl 14.00 Følg med på Bergenfest sine sider på Facebook og Twitter for fortløpende informasjon om hvilke gjester du kan møte på showet i Magic Mirrors! Vi oppfordrer alle tilhørere til å møte opp tidlig, da teltet har begrenset kapasitet.  

Følg bergenfest