Treetop Flyers

Bergenhus Festning

Bergenhus Festning

Utendørsarena i Bergen sentrum

Kapasitet: Avhengig av oppsett/produksjon

Web:  http://www.forsvarsbygg.no/Nasjonalef...

Kart: Klikk for å vise kart

Treetop Flyers
Play

Følg bergenfest

Treetop Flyers

Dette bandet har enda ikke gjort så veldig mye av seg på våre breddegrader, men i hjemlandet England har de fått velfortjent oppmerksomhet. Allerede før bandets debutalbum ble utgitt sommeren 2011 hadde de gjennomført en utsolgt turné i England og vunnet Glastonbury-festivalens talentkonkurranse og dermed en opptreden på alle festivalers mor. Både Q Magazine og NME har i 2011 utropt bandet til ett av årets viktigste og mest spennende debutanter. 

  • Sted:  Bergenhus Festning
  • Dato: lørdag 23. juni 2012
  • Tid:  22:00
  • Alder:  18 år - vergeordning
  • Kjøp billetter

Det musikalske landskapet til Treetop Flyers er preget av vakre melodier og flerstemte harmonier. En kan tydelig høre at de er inspirert av Buffalo Springfield, Neil Young, Crosby, Stills & Nash, Fleetwood Mac og resten av Laurel County-klanen som preget amerikansk vestkystmusikk på slutten av 60- og 70-tallet. Bandnavnet er til overmål hentet fra en Stephen Stills-låt! Fleet Foxes og My Morning Jacket er også blitt brukt for å plassere Treetop Flyers.

Vakker country-soul er det uansett – fremført av en kvintett som består av de tre engelskmennene Sam Beer (gitar), Matthew Starritt (bass) og Laurie Sherman (gitar) samt amerikanerne Reid Morrison (vokal) og Tomer Danan (trommer).


BERGENFEST PARTNERE

MENY