A-laget

 • Sted:  Ole Bull Scene
 • Dato: fredag 14. juni 2013
 • Tid:  01:00
 • Alder:  18 år
 • Last ned vergeskjema >>
 • Bestill

  Bli medlem

  Billetter:

  Ticketmaster: 815 33 133

  Annet:

  Kun Ole Bull Scene fredag 14. juni kr 100. 
  Selges bare ved inngang, begrenset antall billetter.
   

  Konserten begynner kl 01.00 fredag kveld/natt til lørdag.

Ole Bull Scene

Ole Bull Scene

Kapasitet: Stående: 700, sittende: 400

Adr.: Øvre Ole Bullsplass 3, 5012 Bergen

Telefon: +47 55 32 11 45

E-post: 

Web:  http://www.olebullscene.no

Kart: Klikk for å vise kart

A-laget
Play

Følg bergenfest

A-laget

Det er umulig å ikke like A-laget. Bergensgruppen med de drøyeste tekstene, stødigste og mest fengende beatsene og friskeste liveshowet har rett og slett en helt egen evne til å få publikum med seg på fest! I NRK-Lydverket er de blitt omtalt som Lars Vaulars grisete lillebrødre. Helt fortjent, selvsagt. 

Med mikstapeserien "Nokke Feita" og låter som "Funksjonshemmet", "Flyplass" og "Bakerst i bussen" har A-laget hatt lokalt herredømme en stund, men nå har endelig resten av landet også fått øyne og ører opp for Vågard, Girson, Store-P/Pete'n og DJ Boge. 

Når A-Laget entrer scenen fredag 14. juni under Bergenfest har de en ny singel med en megetsigende tittel som spilles på enkelte radiostasjoner, og garantert kommer til å vekke oppmerksomhet. Ja, og det skal sleppes en flunkende ny EP i forbindelse med konserten.

 • Sted:  Ole Bull Scene
 • Dato: fredag 14. juni 2013
 • Tid:  01:00
 • Alder:  18 år
 • Kjøp billetter

Med til historen hører det at Girson er relativt rett rundt hjørnet med utgivelse av en solo-EP treffende og herlig titulert "Turboneger", selvsagt med tillatelse fra originalene i Turbonegro, bandet som de var helt spesielle gjester for på nyåpnete USF i mars i år.

Når A-laget slapp sin første EP i 2012 var det til strålende kritikker. Aftenposten mente A-laget var verdens beste rapgruppe akkurat nå, og flere påpekte hvor naturlig A-lagets drøye musikk føles. Sommeren 2012 spilte A-laget på de store, norske festivalene - med tre mixtapes, et uoffisielt gatealbum og en EP i bagasjen. Hundrevis av mennesker rappet med på gamle mixtapelåter, ord for ord. Dette er mer enn hype.

Med tekster tydelig inspirert av et liv under Bergens notorisk regntunge skyer, med føttene trygt plassert på våt brostein i smale gater, smitt og smau, og et lydbilde hvor amerikansk, basstung sørtatsrap blander seg med R’n’B og europeisk elektronisk musikk, skiller A-laget seg drastisk fra andre norske rappere. I tekstene balanseres en voldsom sjølsikkerhet med en sår og ærlig utlevering av usikkerhet og indre demoner. A-laget gir deg både sex og klamydia, rus og bakrus, sjøltillitt og sjølforrakt - alt i en herlig, uanstrengt blanding.

BERGENFEST PARTNERE

MENY