CC Cowboys

Bergenhus Festning - Bastionen

Bergenhus Festning - Bastionen

Intimt og naturskjønt område på Bergenhus Festning. Kapasitet ca 2500 personer.

CC Cowboys
Play

Følg bergenfest

CC Cowboys

Lørdag 2. februar feiret seks av Norges største musikere Magnus Grønnberg og hans låtportofolie i programserien Hver Gang Vi Møtes. Grønnebergs unike stemme og særegne skrivestil har gitt bandet hans CC Cowboys et velfortjent ry som en av de fremste eksponentene av norskspråklig rock ved siden av band som Raga Rockers og DumDum Boys.

  • Sted:  Bergenhus Festning - Bastionen
  • Dato: lørdag 15. juni 2013
  • Tid:  16:30
  • Alder:  18 år - vergeordning
  • Kjøp billetter

Fredrikstad-bandet platedebuterte med ”Blodsbrødre” i 1990 og plukket samme året med seg Spellemannpris for Årets nykommer. Siden den gang har de levert albumsuksesser som ”Rock ’n’ roll ryttere”, ”Tigergutt”, og seinest i 2011, den kritikerroste ”Innriss”.

Samme året kom også samleplaten ”40 Beste” som spenner over hele CC Cowboys drøyt 20 år lange karriere. Albumet er fylt fra perm til perm med klassiske rockelåter som ”Harry”, ”Barnehjemmet Johnny Johnny”, ”Vill, Vakker og Våt”, ”Når Du Sover”, ”Tigergutt” og ”Kom Igjen”.

Nå er det snart festivaltid igjen og vi gleder oss over å få et av landets mest kjærkomne band på besøk. CC Cowboys har alltid skrevet fine sanger, men de får en ekstra dimensjon fremført i lyse junidager, med sus fra trærne, lett bris og forhåpentligvis noen tindrende solstråler som tonefølge. 

BERGENFEST PARTNERE

MENY