DJ Annie

 • Sted:  Ole Bull Scene
 • Dato: lørdag 15. juni 2013
 • Tid:  01:45
 • Alder:  18 år
 • Last ned vergeskjema >>
 • Bestill

  Bli medlem

  Billetter:

  Ticketmaster: 815 33 133

  Grupper og Hotelpakker 09901
  Grieghallens Billettkontor 55 21 61 50
  Apollon, 7-eleven og Narvesen

  Annet:

  Kun Ole Bull Scene lørdag 15. juni kr 100. 
  Selges bare ved inngang, begrenset antall billetter.
   

  Konserten begynner kl 01.45 lørdag kveld/natt til søndag.

Ole Bull Scene

Ole Bull Scene

Kapasitet: Stående: 700, sittende: 400

Adr.: Øvre Ole Bullsplass 3, 5012 Bergen

Telefon: +47 55 32 11 45

E-post: 

Web:  http://www.olebullscene.no

Kart: Klikk for å vise kart

DJ Annie
Play

Følg bergenfest

DJ Annie

Annie, eller Anne Lilia Berge Strand, har siden det sene 90-tall vært et betydelig navn på den internasjonale klubbscenen. Med sin fengende dansemusikk, sine undergrunnshits og radiofavoritter har hun gjennom en årrekke bemerket seg som en av elektropophimmelens store stjerner. Annie er utvilsomt et av landets sterkeste DJ-acts, og det gleder oss å kunne presentere et etterlengtet gjensyn med henne i Bergen.

Nå er hun aktuell med den nye singelen "Tube Stops And Lonely Hearts" - en låt hun hevder er inspirert av tidlig ravemusikk. Hun har også skrevet musikk for den nye Ralph Myerz-platen, og synger på norsk (!) på den siste utgivelsen til kreutrockinfluerte K-X-P.

 • Sted:  Ole Bull Scene
 • Dato: lørdag 15. juni 2013
 • Tid:  01:45
 • Alder:  18 år
 • Kjøp billetter

For tiden bor Annie i Berlin, men Kristiansand-jenten har utvilsomt sine musikalske røtter i Bergen. Med en Madonna-sample i verktøyskassen var det her hun produserte sin første singel ”Greatest Hit” sammen med Tore Andreas Kroknes, aka DJ Erot. Mellom fjorder og fjell fant hun også sin rettmessige plass i miljøet rundt Mikal Tellé. Hennes debutalbum ”Anniemal” (2004) fikk anerkjennelse både i klubbmiljøet og på radiostasjonene, med catchy hits som ”Chewing Gum” og ”Heartbeat”. Sistnevnte ble kåret til årets låt av Pitchfork i deres prestisjetunge oppsummering av musikkåret. Dét er hun den eneste nordmannen som kan skilte med.

”Anniemal” ble utgitt på det anerkjente plateselskapet 679 Artist (tidligere 679 Recordings), et label vi forbinder med artister som The Streets, Marina and the Diamonds og Death From Above 1979. Samme år lanserte hun sitt bidrag til Studio !K7 sin toneangivende ”DJ Kicks”-serie, et konsept artister som Gold Panda, Chromeo, Apprat og Hercules and Love Affair har vært med å kuratere. Hennes andre studioalbum ”Don’t Stop” ble lansert i 2009 på Smalltown Supersound. Også dette fikk en varm mottakelse i musikkpressen og Entertainment Weekly påstod at hun var "as close to LCD Soundsystem as to Kylie Minogue."

BERGENFEST PARTNERE

MENY