bilde av: Empty Bottles Broken Hearts kjøp billetter til Bergenfest 2017 her

Empty Bottles Broken Hearts

Empty Bottles Broken Hearts spiller country etter den svært gamle skolen, men puster liv i sjangeren med egenkomponert materiale. Det syvmannsterke bandet består av unge mennesker fra forskjellige musikalske utgangspunkt, men som forenes gjennom sin kjærlighet for 50- og 60-talls honky tonk med artister som Kitty Wells, Hank Williams og Loretta Lynn som ledestjerner.

I 2011 slapp bandet sitt første album Here’s Empty Bottles Broken Hearts, innspilt i Crystal Canyon Studio og gitt ut på plateselskapet Big Dipper Records. Albumet høstet gode kritikker og ble belønnet med terningkast 5 i Aftenposten, Dagbladet og Stavanger Aftenblad. Nå i høst er Empty Bottles klare med sin tredje vinylsingel "How Can You Be So Close (And So Far Away)" som føyer seg pent inn i en planlagt serie på til sammen syv stykker - en for hvert medlem i bandet.

Empty Bottles har bygget opp et solid liverykte på klubbscener og festivaler og tiltrekker seg et eklektisk publikum som ikke utelukkende består av countryfanatikere. På en konsert med Empty Bottles kan det gå opp for enhver at man liker country mye bedre enn hva en før hadde trodd. Så lenge det er snakk om den rette countryen med tre akkorder, steelgitar, knuste hjerter og tomme flasker.

Den nyeste singelen "How Can You Be So Close (And So Far Away" kan du høre ved å klikke her >>  Singelen er ellers tilgjengelig digitalt på iTunes, Wimp og Spotify. 

UTDRAG FRA PRESSEOMTALER

"Empty Bottles Broken Hearts spiller kompromissløs, tidsriktig 50-tallscountry - og hurra for det. De er, nostalgien til tross, morgendagens menn og kvinner."
Dagbladet 

"Spillet er utsøkt med energi, følelser og entusiasme som viktig ingredienser." 
Aftenposten

"Harmoniene er nydelige, og gitarenes frasering er som tatt rett ut av kanon. Får gamle klisjeer til å låte like ektefølte som i sjangerens gullalder." 
Bergens Tidende

 "Empty Bottles Broken Hearts viser seg å ha det meste på plass. Twang og stil har de nok av. Se opp for denne gjengen på en scene nær deg". 
Adressa 

Følg bergenfest