bilde av: Flex kjøp billetter til Bergenfest 2017 her

Flex

Det har lenge vært enighet både i musikkpressen og på gaten om at Bergen på totusentallet er Norges suverene hiphop-hovedstad. Flex er i ferd med å finne sin rettmessige plass i sjiktet blant skarre-R-artistene og kompisene Lars Vaular, Action The Man, Jonas V og A-laget. Velkommen skal han være.

Flex har i over ti år herjet i den bergenske rapundergrunnen som en del av den notoriske rapgruppen Grunnmuren. Med hjelp av det lokale produsenttalentet Hkon har han snekret sammen en solid EP som markerer hans definitive debut som soloartist. Den kritikerroste EP'en "På taket" har med gjester som Lars Vaular, Sturle Kvilekval fra Fjorden Baby! og Jonas V og er gitt ut på NMG/G-huset. BTs anmelder var blant dem som trillet en femmer. "Det viktigste først: Flex kan godt få et større publikum" er anmelderens velvalgte åpningsord.

Her får vi bli med Flex i det han loser oss gjennom en verden hvor grensen mellom komedie og tragedie er hårfin. Flex forteller menneskelige historier fra et Bergen mange kjenner, men få snakker om - og alltid på sin særegne, engasjerte måte.

Følg bergenfest