bilde av: Hoffmaestro kjøp billetter til Bergenfest 2017 her

Hoffmaestro

Hoffmaestro er ikke allemannseie i Norge ennå. Vi sier ennå, for det kan det nemlig fort bli en endring på. For å si det enkelt: Vi har Kaizers Orchestra, søta bror har Hoffmaestro. Da trenger man ikke bruke unødvendig mye energi på å resonnere seg frem til hvor dette bærer hen.

Det handler om forrykende livekonserter, så proppet med energi at man fort kan glemme hvor man hører til. Musikalsk handler det om halsbrekkende ska, punk, funk og elektronika i en salig balkankrydret blanding.

Bandet fikk sitt gjennombrudd i Sverige med generasjonsfilmen ”Stockholm Boogie”. Flere av bandets videoer har blitt store hits på Internett, og de har ligget flere måneder i strekk på svenske hitlister.

Fullengderen ”Skank-a-tronicpunkadelica” fra 2010 var den tredje mest spilte platen på svensk Spotify samme året den kom ut, kun slått av Lady Gaga og Eminem.

Hoffmaestro har gjort spektakulære festivalopptredener i hele Norden, inkludert en minneverdig seanse på Peace & Love i hjemlandet og de sto for selveste avslutningskonserten på Roskilde-festivalen i 2011.

Følg bergenfest