Hoffmaestro

Bergenhus Festning - Bastionen

Bergenhus Festning - Bastionen

Intimt og naturskjønt område på Bergenhus Festning. Kapasitet ca 2500 personer.

Hoffmaestro
Play

Følg bergenfest

Hoffmaestro

Hoffmaestro er ikke allemannseie i Norge ennå. Vi sier ennå, for det kan det nemlig fort bli en endring på. For å si det enkelt: Vi har Kaizers Orchestra, søta bror har Hoffmaestro. Da trenger man ikke bruke unødvendig mye energi på å resonnere seg frem til hvor dette bærer hen.

  • Sted:  Bergenhus Festning - Bastionen
  • Dato: lørdag 15. juni 2013
  • Tid:  22:00
  • Alder:  18 år - vergeordning
  • Kjøp billetter

Det handler om forrykende livekonserter, så proppet med energi at man fort kan glemme hvor man hører til. Musikalsk handler det om halsbrekkende ska, punk, funk og elektronika i en salig balkankrydret blanding.

Bandet fikk sitt gjennombrudd i Sverige med generasjonsfilmen ”Stockholm Boogie”. Flere av bandets videoer har blitt store hits på Internett, og de har ligget flere måneder i strekk på svenske hitlister.

Fullengderen ”Skank-a-tronicpunkadelica” fra 2010 var den tredje mest spilte platen på svensk Spotify samme året den kom ut, kun slått av Lady Gaga og Eminem.

Hoffmaestro har gjort spektakulære festivalopptredener i hele Norden, inkludert en minneverdig seanse på Peace & Love i hjemlandet og de sto for selveste avslutningskonserten på Roskilde-festivalen i 2011.

BERGENFEST PARTNERE

MENY