LOUD: Behemoth

USF Verftet - Røkeriet

USF Verftet - Røkeriet

Adr.: Georgernes verft 11, N-5011 Bergen


Telefon: Tel: +47 55 30 74 10


E-post: 

Web:  http://www.usf.no/

Kart: Klikk for å vise kart

LOUD: Behemoth
Play

Følg bergenfest

LOUD: Behemoth

Polske Behemoth har en enestående karriere å vise til. Fra å være et obskurt band som reiste land og strand i baksetet på slitne varebiler, har de bygd seg opp til å bli et av verdens ledende death metal-band, hvor oppvarmingsjobber for band som Metallica og Iron Maiden bare er noen av innslagene på den velfylte merittlisten. 

  • Sted:  USF Verftet - Røkeriet
  • Dato: lørdag 15. juni 2013
  • Tid:  23:10
  • Alder:  18 år
  • Kjøp billetter

Gjengen er kjent for sin harde arbeidsmoral og har i perioder gjort flere hundre spillejobber i året. Det viser igjen. Å se Behemoth på scenen er i ordets rette forstand en opplevelse. Det handler om eksplosjonsartede energiutblåsninger og en musikalitet få sjangerbrødre matcher. Vi snakker presisjonsriffing og et nærmest koreografert show som rett og slett blåser deg av banen.

Frontmann, ideolog og hovedlåtskriver Nergal ble for et par år siden diagnostisert med livstruende kreft, men kjempet seg sakte men sikkert tilbake i manésjen igjen. En historie som har gjort musikeren til en svært profilert person i hjemlandet. Blant annet har han gitt ut en bestselgende selvbiografi, "Sacrum Profanum” og har figurert som menter i den polske utgaven av The Voice.

Behemoths forrige plate ”The Apostasy” var en kløktig blanding av tunge groover, iørefallende riff og en teknisk finesse som gir sjangeren en ny dimensjon. Nå er kvartetten i gang med oppfølgeren, men før det kommer dette fyrverkeriet av et liveband på etterlengtet bergensvisitt. Vi garanterer høy hakesleppfaktor.

 

BERGENFEST PARTNERE

MENY