bilde av: Naomi Shelton And The Gospel Queens kjøp billetter til Bergenfest 2017 her

Naomi Shelton And The Gospel Queens

Etter å ha stiftet bekjentskap med Sharon Jones & The Dap Kings og Charles Bradley And His Extraordinaires, som begge gjorde strålende konserter på Bergenfest 2012, er det dags for nok en artist fra Daptone Records. New York-plateselskapet har spilt en helt avgjørende rolle i revitaliseringen av klassisk soul og R’n’B, og med Naomi Shelton og hennes gospeldronninger kommer det mer ekte vare, derom ingen tvil!

Naomi Shelton er en godt voksen sørstatsdame som ga ut sitt debutalbum ”What Have You Done, My Brother?” på Daptone i 2009. Albumet var et godt gammeldags prosjektarbeid som involverte hele staben av nøkkelpersoner og musikere rundt Daptone-labelen. Flere av hennes gamle single-utgivelser hadde da lenge vært høyt skattet av funk-DJ’er verden over, og det er ingen tvil om at hennes nye kolleger har behandlet henne med den respekten hun fortjener som artist. Dette er rett og slett en perle som har begynt å skinne igjen – ytterst velfortjent. 

Naomi Shelton And The Gospel Queens kombinerer klassisk soul og gospel, det er musikk som griper deg umiddelbart. Det er ekte saker og som publikummer på konsertene er det umulig å ikke bli revet med.

Følg bergenfest