bilde av: Razika kjøp billetter til Bergenfest 2017 her

Razika

Det er ingenting som gleder våre festivalhjerter mer enn å kunne presentere kortreist popgull. Razika er prima bergenspop med høy refrengfaktor og mye innhold. De fire jentene har bevist fra starten av at det mener og vil mye med musikken sin, noe som har gitt gjenklang langt utenfor bymurene. Både NME, Village Voice, Uncut, The Guardian og New York Times har beskrevet bandets debutalbum ”Program 91” i panegyriske vendinger.

Musikalsk drar de både i retning indie, ska og nyveiv, med gode forbilder i gamle bergenslegender som The Aller Værste og Gjennomslag.  Singelen ”Vondt i hjertet” ble en aldri så liten landeplage og demonstrerer bandets finfine evne til å skrive bittersøt og troverdig popmelankoli med snert og egenart.

Razika har allerede rukket å bli et rutinert liveband med over 100 konserter på baken, inkludert alle landets største klubbscener og festivaler. Bandet har også turnert som oppvarmingsband for Arctic Monkeys i Skandinavia. 

Razika’s etterlengtede oppfølger til debutalbumet Program 91 ble utgitt 25. januar. Allerede uken før utgivelse begynte femmerne å trille inn for “På Vei Hjem”. (Adresseavisen, Aftenposten, BA, Bergens Tidende, Dagbladet, Dagsavisen, Fædrelandsvennen, Klassekampen, Stavanger Aftenblad mm.)

Razika fikk også overstrømmende omtale på by:Larm:

 VG: Razende fint >>

  Gaffa: Hits, blåsere og stålkontroll >>

  BA: Energibomben Razika >>

  BT: Hurrazika! - Sjarmerte hovedstaden i senk >>

Følg bergenfest