bilde av: The Two Man Gentlemen Band kjøp billetter til Bergenfest 2017 her

The Two Man Gentlemen Band

Omtalt av BBC som "a cheeky trad jazz duo with an energetic display of banjo fireworks and wit”. Det stemmer temmelig bra på den velkledde duoen som opprinnelig kommer fra New York, men som nå residerer i henholdsvis Los Angeles og Charleston.

The Gents, som de også kalles, befinner seg trygt i country swing-tradisjonen og er et enormt hyggelig og morsomt bekjentskap. De er blitt sammenlignet med sjangerklassikere som Louis Jordon og Louis Prima. Det går unna i et forrykende tempo når The Gents setter i gang, både når det gjelder instrumenter og det vokale.

Selv om The Gents musikalsk befinner seg i en musikksjanger som tilhører førkrigstiden låter det friskt og oppdatert og sammen med særdeles humørfylte, tidvis absurde tekster er underholdningsverdien stor. 

Tematikken i musikken handler stort sett om mat og drikke og "good times", noe som gjenspeiler seg i låt-titler som "Please Don't Water it Down", "Pork Chops", "Chees & Crackers", "Tikka Masala" og ""Pool Party".

The Two Gentlemen Band er aktuelle med albumet "Two at a Time", deres sjuende utgivelse og  som de selv sier det: "recorded, designed, and packaged entirely without digital technology". 

Bergenfest blir duoens aller første Norgesbesøk.

The Two Man Gentlemen Band spiller også på Bergenfest lørdag 15.06.

Følg bergenfest