bilde av: The Ukulele Orchestra of Great Britain kjøp billetter til Bergenfest 2017 her

The Ukulele Orchestra of Great Britain

Gruppen som har gitt støtet til tusenvis ukuleleorkestre og har inspirert millioner til å begynne å spille instrumentet, kommer til Norge for første gang i anledning årets Bergenfest.

Fra Nordpolen til Sydney Opera House, via Carnegie Hall i New York og Royal Albert Hall i London, The Ukes of GB™ reiser kloden rundt og tar publikum med storm med en hysterisk morsom forestilling som inkluderer kjente og kjære låter fra rock- og pophistorien. Alt omarrangert til seks ukuleler, én bassgitar og sju stemmer. Det er fremført med kløkt og stor musikalitetet – og alltid med smilet på lur.

Fra deres første utsolgte konsert i 1985 og frem til i dag har the Ukes of GB™ spredd ukulele-viruset gjennom millioner a Youtube-visninger, CD- og DVD-salg og hundrevis av utsolgte konserter over hele verden. De er uavhengige, morsomme, virtuose, noen mener de også utfordrer publikum. De har fjortenhendig forandret verden sett fra et ukulele-ståsted. Du kommer til å le, gråte en skvett og du vil aldri tenke på musikk på samme måte igjen etter å ha vært utsatt for The Ukes, som de populært kalles.

Rundt omkring i verden finnes det nå tusenvis av ukuleleorkestre, men det er The Ukulele Orchestra of Great Britain som startet det hele. Originalen er best.

Sjekk ut orkesteret på Youtube, det er mange av dem – her er noen klassikere:

The Good, The Bad & The Ugly

Smells Like Teen Spirit

You Don't Bring Me FlowersFølg bergenfest