bilde av: U18-konsert med A-laget & Flex! kjøp billetter til Bergenfest 2017 her

U18-konsert med A-laget & Flex!

Synes du det er kjipt å måtte ha med en voksen hver eneste gang du skal på konsert? Vil du egentlig helst nyte bra musikk sammen med vennene dine? Det forstår vi. Derfor inviterer Bergenfest til en festkveld av de sjeldne med fri aldersgrense og et fyrverkeri av et program, fredag 14. juni på Ole Bull Scene! Vi vet nemlig at dere er like glade i musikk som de med fast jobb og og lappen. På plakaten finner du A-Laget og Flex, byens ubestridte hiphop-favoritter! Og billettprisene – de er snille! For 50 kroner (+ billettavgift,  kr 20) får du en av sommerens feteste konsertopplevelser.

Det er umulig å ikke like A-laget. Bergensgruppen med de drøyeste tekstene, mest fengende beatsene og det friskeste liveshowet har rett og slett en helt egen evne til å få publikum med seg på fest! NRK-Lydverket har omtalt dem som Lars Vaulars grisete lillebrødre. Helt fortjent, selvsagt. Sannsynligheten er stor for at vi får servert en hitparade av låter som “Funksjonshemmet” og “Flyplass” - sanger som på gatene i Bergen er vel så hellige som “Nystemten”. Når A-Laget entrer scenen under Bergenfest har de har de med seg en splitter ny singel som garantert kommer til å vekke oppsikt. Ja, det skal til og med slippes en flunkende ny EP i forbindelse med konserten.

Flex har i over ti år herjet i den bergenske rapundergrunnen som en del av den notoriske rapgruppen Grunnmuren. Med hjelp av det lokale produsenttalentet Hkon har han snekret sammen en solid EP som markerer hans definitive debut som soloartist. Den kritikerroste EP'en "På taket" har med gjester som Lars Vaular, Sturle Kvilekval fra Fjorden Baby! og Jonas V og er gitt ut på NMG/G-huset. BTs anmelder var blant dem som trillet en femmer. "Det viktigste først: Flex kan godt få et større publikum" er anmelderens velvalgte åpningsord.

Flex: Ensom rapper som vandrer gatelangs en regnfull hverdag i Bergen Sentrum.

Følg bergenfest