Witchcraft

Garage

Garage

Adr.: Christiesgate 15, 5015 Bergen

Telefon: 55 32 19 80

E-post: 

Web:  http://www.garage.no

Kart: Klikk for å vise kart

Witchcraft
Play

Følg bergenfest

Witchcraft

Svenskene har de senere årene bevist at de har et godt håndlag med den litt mystiske retrorocken som strekker tradisjonstrådene tilbake til 60- og 70-tallet. Witchcraft fra Örebro er av de mest toneangivende bandene i så henseende. Sammen med Graveyard og mye omtalte Ghost, har de dratt de bluesbasert hardrockriffene fra band som Black Sabbath, Blue Öyster Cult og Pentagram frem i det dunkle og psykedeliske lyset de fortjener å være.

  • Sted:  Garage
  • Dato: fredag 14. juni 2013
  • Tid:  00:15
  • Kjøp billetter

Faktisk da Witchcraft ble dannet i 2002, var det nettopp for å spille inn en hyllest til Pentagram og Rocky Erickson. Men det stoppet selvsagt ikke der. Heldigvis.

Etter tre fantastiske plater på den britiske kult-labelen Rise Above, inkludert finfine "Firewood", signerte bandet med metal-giganten Nuclear Blast i fjor, noe som resulterte i det briljante comeback-albumet "Legend".

Gjengen har gjort seg bemerket som et svært dugandes liveband, hvor deres sjelfulle låter får en eksta suggererende dimensjon i møte med publikum. Bandet erstattet Ghost under årets Inferno Festival i Oslo, og skal man dømme etter tilbakemeldingene fra tilhørerne, var det et fullgodt plaster på såret.

Under Bergenfest kan du oppleve Witchcraft i kjellermørket på Garage, det skulle borge for en formidabel aften i den psykedeliske hardrockens tegn. Vel møtt.

BERGENFEST PARTNERE

MENY