bilde av: Ben Miller Band kjøp billetter til Bergenfest 2017 her

Ben Miller Band

Denne trioen består av mannen som har gitt bandet et navn samt Doug Dicharry og Scott Leeper. De kom sammen i 2005, som et resultat av noe så sjeldent som en vellykket åpen mikrofon-kveld i Ben Millers daværende hjemby Joplin i Missouri.

Sjangermessig er det en blanding av folk, blues, country og progressiv bluegrass.

Med en instrumentering som inkluderer Ben Millers traktering av diverse strengeinstrumenter og harmonika, perkusjonisten Dicharry som også sper på med trombone og mandolin samt Leepers helt spesielle vaskebøttebass (!), er det ikke akkurat et A4-band vi blir presentert for. Bandmedlemmene innrømmer da også gladelig at de kan være et mareritt for arrangører med alle de ulike instrumentene som skal bæres inn og ut av konsertlokalene de besøker!

Ben Miller Band har turnert med ZZ Top i hjemlandet det siste året, og de har gjort en så god jobb at de også er med når boogierocklegendene inntar Europa i sommer.

Bergenfest har lang tradisjon for å innlemme utradisjonelle band i programmet. Det er ingen tvil om at Ben Miller Band passer perfekt inn i så henseende. Vi tror vi har en aspirerende festivalfavoritt her.

Følg bergenfest