bilde av: Frank Turner & The Sleeping Souls kjøp billetter til Bergenfest 2017 her

Frank Turner & The Sleeping Souls

Han slo virkelig gjennom med «England Keep My Bones» (2011), og serverte en suveren opptreden for 200.000 tilskuere før selve åpningseremonien startet på Olympic Stadion under London OL i 2012.

Med 2013-albumet «Tape Deck Heart» kan mannen med fortid i hardcorebandet Million Dead, skilte med en anmeldelsesrekke som lukter både fullt hus og yatzy.

Frank Turner blir av mange sammenlignet med Billy Bragg, og ikke uten grunn. Som for Bragg bærer han den søtladne eimen av fandenivoldskhet, opprør og ærlighet like tykt som smogen over London. En eim som også bærer snev av Dropkick Murphys og The Pogues.

De siste årene har han nærmest oppnådd popartist-status i hjemlandet, og i sommer resulterte dette i opptredener på flere store festivaler. I februar står storstuen The O2 i London med 20.000 publikummere for tur. Det er i sannhet skjedd mye på kort tid for den hardtarbeidende pop-punkpoeten Frank Turner.

Musikknyheter.no: "Frank Turner på John Dee står igjen som en av de flotteste, svetteste, og mest joviale konsertene hittil i 2014" Les anmeldelsen her >>

Følg bergenfest