bilde av: Sivert Høyem kjøp billetter til Bergenfest 2017 her

Sivert Høyem

Det knyttes store forventninger til Sivert Høyem når han i år kommer med ny plate og legger ut på turné. Konserten i Bergen 28. mars solgte ut to måneder i forkant, noe som er få artister forunt og viser hvilken enestående posisjon Sivert Høyem har som artist. Vi kan garantere at konserten på Bergenfest blir en god blanding av både nye og eldre låter.

Sivert Høyem ble først kjent for et større publikum som frontfigur i bandet Madrugada, der Høyem utgjorde kjernen sammen med Frode Jacobsen og Robert Burås. Madrugada ga ut seks album i perioden 1999 frem til bandet ble oppløst i 2008, etter Burås' død i 2007.

Det har gått nesten tre år siden Sivert Høyem sist var på klubbturné med fullt band: «Jeg gleder meg veldig til å igjen spille for mitt norske publikum», sier Sivert Høyem i en kommentar.

Sivert Høyem kom med sin første soloplate i 2004, «Ladies and Gentlemen of the Opposition». Etter det har han kommet med soloplatene «Exiles» (2006), «Moon Landing» (2009), «Long Slow Distance» (2011) og EP’en «Where Is My Moon?» (2012).

Følg bergenfest