bilde av: Store P kjøp billetter til Bergenfest 2017 her

Store P

Fra å være en lovende ung spiller på de tidlige utgivelsene til den notoriske bergenske rapgruppen A-laget, steg STORE P etter hvert fram som en naturlig lagkaptein. Lars Vaulars faste live-DJ har etterhvert markert seg som den musikalske hjernen bak A-laget, men han har i det stille jobbet med sin solodebut - REGNMANNEN.

REGNMANNEN er et helstøpt album - et album som høres avantgarde ut, men allikvel tar deg tilbake til en tid hvor albumformatet regjerte. På REGNMANNEN tar STORE P deg med inn i sin egne mørke, basstunge, melodiøse verden, hvor han flyter avslappet og fløyelsmykt over produksjoner fra seg sjøl, Tailors, Møks, Basekontoret og Anand Chetty.

REGNMANNEN ble sluppet 100% på egenhånd, og har ingen bånd til de store selskapene. Allikevel gikk REGNMANNEN rett inn på toppen av iTunes albumliste, og førstesingelen "Vikje Være I Din Verden" ble a-listet på NRK P3 med en gang den ble sluppet, før Radio Nova og Studentradioen i Bergen følgte etter. 

REGNMANNEN har blitt unisont hyllet av landets musikkanmeldere. REGNMANNEN innkaserte 6'ere både hos Aftenposten, VG, Dagbladet, BT, Natt&Dag og Klassekampen, og anmelderne bruker superlativer som "nyklassiker" for å beskrive albumet.

Følg bergenfest