bilde av: The Hell kjøp billetter til Bergenfest 2017 her

The Hell

De amerikanske metal-heltene Slipknot har fått konkurranse i britiske The Hell. I alle fall når det kommer til å fylle scenen med utagerende musikanter. Bandet teller hele tolv personer når de inviterer til konsert. Slikt blir det mye lyd av. En ganske velklingende sådan skal man dømme etter entusiastiske rapporter fra gjengens første opptredener.

The Hell er fremdeles et slags mysterium. Ingen vet helt hvem de er, men det sies at medlemmene har røtter i etablerte og mindre etablerte hardcore-band fra den britiske scenen. 

Så langt har de kun gitt ut et album, "You're Listening to the Hell". Platen har de lagt ut på nettet for gratis nedlastning. Musikalsk har bandet kokt i hop et frådende brygg av like bestanddeler punk, hardcore og death metal, toppet med sleivete og humoristiske tekster. Bandet gjør alt selv, både når det gjelder utgivelser, management og promotering.

I vinter reiser de rundt som support for tidligere Slipknot-trommis Joey Jordisons Scar the Martyr.  Til sommeren har du selv sjansen til å oppleve dette metal-fyrverkeriet under Bergenfest.

Følg bergenfest