Thomas Dybdahl

Bergenhus Festning - Plenen

Bergenhus Festning - Plenen

Utendørsarena i Bergen sentrum, del av Bergenhus Festning

Kapasitet: Avhengig av oppsett/produksjon

Web:  http://www.forsvarsbygg.no/Nasjonalef...

Kart: Klikk for å vise kart

Thomas Dybdahl
Play

Følg bergenfest

Thomas Dybdahl

Helt siden Thomas Dybdahl tok sine første steg ut i rampelyset med singelen "Bird" i 2000, har Sandnes-trubaduren vært en av de mest omtalte singer/songwriter-artistene her til lands. Debuten "...That Great October Sound" solgte i store kvanta og flere av låtene ble gjengangere på radio.

  • Sted:  Bergenhus Festning - Plenen
  • Dato: onsdag 11. juni 2014
  • Tid:  19:15
  • Kjøp billetter

Nå et drøyt tiår seinere har Dybdahl en innholdsrik katalog å plukke fra. Hans sjette album "What's Left Is Forever" kom på tampen av fjoråret. VG kalte platen en triumf og skriver blant annet: 

Platens to første låter er intet mindre enn frapperende bra. Den amerikanske ringreven Larry Klein har fanget essensen i Dybdahls univers og gitt han en varme i uttrykket fra produsentstolen som siddisen helt klart trives godt i. De ørsmå sporene fra country, soul og klassisk amerikansk syttitalls-pop er tydelig til stede, men aldri dominante. Det er med andre ord klare tegn på at Thomas Dybdahl selv ikke har vært helt upåvirket av å stå i samme studio som der Fleetwood Mac spilte inn «Tusk».

Dybdahl har vunnet og vært nominert til Spellemann flere ganger. Blant annet innkasserte han Beste mannlige artist for albumet "Science" i 2006, og han vant også pop-album med stjernelaget The National Bank i 2004. 

Onsdag 11. juni ser du den folkekjære artisten med den store stemmen på Bergenfest.

BERGENFEST PARTNERE

MENY