Uncle Acid & the Deadbeats

Bergenhus Festning - Magic Mirrors

Bergenhus Festning - Magic Mirrors

Uncle Acid & the Deadbeats
Play

Følg bergenfest

Uncle Acid & the Deadbeats

Stoner doom-fenomenet Uncle Acid & the Deadbeats begynte som et gutteromsprosjekt hjemme hos K. R. Starrs i Cambridge. Verden ville det annerledes og etter at fantastiske "Blood Lust" fant veien til vinylrillene, har bandet knapt kunne se seg tilbake. Platen har fått kultstatus i doom-kretser og har måttet tåle flere re-utgivelser for å imøtekomme etterspørselen.

  • Sted:  Bergenhus Festning - Magic Mirrors
  • Dato: torsdag 12. juni 2014
  • Tid:  00:00
  • Kjøp billetter

I år kom oppfølgeren "Mind Controll", en plate som graver enda dypere ned i psykedelian. Noe som betyr mer av bandets patenterte tostemte vokallinjer, syrete melodier og gyngende Black Sabbath-inspirerte riff. Alt forbilledlig skrudd sammen etter alle 60-tallets kunster og regler.

Da må man vel også se på det som anerkjennelse fra høyeste hold når selveste Black Sabbath plukket med seg bandet på sin Europa-turné som har gått for fulle hus i vinter. 

Uncle Acid & the Deadbeats har i løpet av kort tid tatt steget i fra å være et relativt ubeskrevet blad i konsertsammenheng til å bli et liveband av klasse, noe deres fantastiske opptreden på Download-festivalen sommeren 2013 bar ettertrykkelig bud om.

Til sommeren ser du dem i svært passende omgivelser på Bergenhus festning.

BERGENFEST PARTNERE

MENY