Hjerteslag

Bergenhus Festning - Bastionen

Bergenhus Festning - Bastionen

Intimt og naturskjønt område på Bergenhus Festning. Kapasitet ca 2500 personer.

Hjerteslag
Play

Følg bergenfest

Hjerteslag

Nøkkelen for å lykkes som artist starter som regel med evnen til å skrive smarte låter, enten det handler om pop-faget, punk eller hvilken som helst annen sjanger. Hjerteslag befinner seg et sted mellom de to førstnevnte fagområdene. Og de evner i aller høyeste grad å skrive ikke bare smarte, men også veldig fengende låter.

  • Sted:  Bergenhus Festning - Bastionen
  • Dato: lørdag 13. juni 2015
  • Tid:  22:30
  • Konserten er utsolgt

Mange har allerede lagt sin elsk på låter som «Papirsvaner», «Høyblokk»  og «Ikkje tenk på det». Bergensbandet føyer seg inn i rekken av artister som har gjort bergensspråklig og ikke minst norskspråklig rock til noe av det mest spennende landet har hatt å by på de siste årene. Vi nevner i fleng, Fjorden Baby!, John Olav Nilsen & gjengen, Razika og Silja Sol. 

Deres gatesmarte låter og umiddelbare appell har gjort at gjengen har fylt byens konsertlokaler til randen det siste året. Jungelordet er ekstremt høy stemning og et band som virkelig vet å gripe tak i publikum. 

Gjengen henter inspirasjon fra både punk-veteraner som Ebba Grøn og klassisk britpop og har blant annet blitt kåret til Ukens urørt. Den sterkt imøtesette debutplaten skal være ute i god tid før Bergenfest.  Dere er herved advart.

BERGENFEST PARTNERE

MENY