MK's Marvellous Medicine

DNB-Scenen

DNB-Scenen

På DNB-scenen presenterer vi noen av de nye og fremadstormende artistene fra Bergen. 
Les mer her >>

MK's Marvellous Medicine
Play

Følg bergenfest

MK's Marvellous Medicine

MK's Marvellous Medicine vinner stadig nye fans med sin groovy og bluesete «Post Hendrix» gitarrock. Siden oppstarten i slutten av 2013 har de spilt en haug med konserter på Øst- og Vestlandet. «Bookingsjefens nye favorittband», heter det i Drøbaks Havnefestival sitt program. «En to timers maktdemonstrasjon» sto det å lese i Hardanger Folkeblad for litt siden. «We want more from this band from Norway», sa de på den legendariske priatradioen Radio Caroline i England.

  • Sted:  DNB-Scenen
  • Dato: torsdag 11. juni 2015
  • Kjøp billetter

På Bergenfest kan du få oppleve supertrioen som spiller heftig og moderne gitarrock i den absolutte toppklasse.

Det er selvsagt solisten selv, Marie Kristin Dale, som er midtpunktet i MK's Marvellous Medicine. Hennes ferdigheter som gitarist er alene gode nok til å skape en karriere. Legg til hennes soul-inspirerte sang og egenskaper som bandleder, så har du supertalentet fra Bergen som gir publikum bakoversveis.

MK er imidlertid ikke alene. Fast makker på trommer er «lokomotivetfra Haugesund», Felix N Rudi. På bass finner vi Ålesunderen Stian Brungot, en av de unge musikerne som har markert seg i musikkbyen Bergen. Felix og Stian er mer enn et komp; forvent solopartier fra alle i denne trioen.

Singelen «Into The Sunset/Chasing Life» spilles hyppig på strømmetjenestene. Til høsten kommer debutalbumet som også er produsert av Maestro Yngve Sætre. Det blir et variert album med vakre ballader, funky grooves og glefste gitarrock.

 Hør MK's Marvellous Medicine på Spotify  >>

BERGENFEST PARTNERE

MENY