bilde av: Team Me kjøp billetter til Bergenfest 2017 her

Team Me

Team Me har gjort det til sitt varemerke å gjøre less is more-tankegangen til skamme. De suksessfulle indierockerne slår sangene sine opp på stort lerret og metter dem med en detaljrikdom som krever kyndige håndverkere for å holde styr på. Noe de selvsagt mestrer med bravur.

Debuten «To The Treetops» innkasserte en Spellemann for beste popgruppe i 2011, og oppfølgeren «Blind As Night» har fått strålende mottakelser over hele linjen. Bergensavisen trillet en sekser og skrev at: «Blind As Night» vil bli stående som et av årets albumhøydepunkter. Team Me lager den mest spennende indiepopen i Norge. Aftenposten kvitterte med følgende: Elskere av de canadiske indierockerne Arcade Fire vil nikke gjenkjennende, det sier seg selv at dette er musikk som vil fungere ypperlig fra hele verdens scener, og trillet en femmer.

Bandet har med ekspressfart blitt et av konsertmarkedets heteste liveband, noe deres opptreden på P3 Gull-prisutdelingen hvor de fremførte singelen «F is for Faker» var et lysende eksempel på.

Sangen har vært A-listet på P3 siden februar 2014, noe som viser at gjengen i tillegg til å være fremragende arrangører og låtsnekkere, kan skrive store refreng som sitter klistret i hjernebarken ved første lytt. Sist høst ble også «Kick & Curse» A-listet på samme kanal.

Det er ingen tvil om at Team Me har både låtmaterialet og sceneerfaringen som skal til for å gi deg en fantastisk konsertopplevelse. Du ser dem på Bergenfest lørdag 13. juni.

Følg bergenfest