bilde av: Tiebreaker kjøp billetter til Bergenfest 2017 her

Tiebreaker

Innerst i Hardangerfjorden finner du tettstedet Odda, kjent for Smelteverket og nå nylig den heftige dokuserien, Fjorden Cowboys. Men det stopper selvsagt ikke der. Det siste året har ordet om en sjeldent heftig kvartett ved navn Tiebreaker gått som en farsott i musikkretser her i landet. Når du til sommeren ser ungguttene i levende live på Bergenfest, vil du skjønne hvorfor.

Gjengen har gjennomført intet mindre enn 150 spillejobber siden 2013, inkludert elleve jobber på ni dager under den gigantiske bransjefestivalen, South By South West i Austin, Texas. Slikt blir det folk av, som de garantert sier inne i fjorden. 

Tiebreaker forener hardtslående og groovy rock med kledelige doser blues og progrock. Noe debutalbumet effektivt demonstrerer at er en utmerket kombo. Ruben Gran i P3 har følgende å si om platen:  «Det går lang tid mellom hver gang jeg hører såpass groovy, blues-møkkete rock som det her». Bergens Tidende gir den en femmer på terningen og skriver følgende, «Oddas nye bluesrockhelter jobber hardt og gir ut en av årets beste rockedebuter». Bård Ose konkluderer med at Tiebreaker er Norgest beste nye rockeband.

Da er det ikke noe å lure på, er det vel?

Følg bergenfest