bilde av: Alibiet kjøp billetter til Bergenfest 2017 her

Alibiet

En bytur kan føre til mye rart, men av og til leder det også til noe veldig konstruktivt. Bergens nye pop-håp, Alibiet, er et resultat av en sånn tur. Sanger Maylen Rusti hadde vært syv år i København og var allerede et etablert artistnavn. Ole Gunnar Eikeland hadde flere år som landeveismusiker for Blood Command, samt en gryende karriere med sitt nye prosjekt, Divisjonen, å vise til. 

Muntlig musikk-kjemi ble raskt omsatt i målrettet og konkret musikalsk samarbeid. Alibiets første møte med verden het «Aleine», hvor Rusti for første gang synger på norsk. Forsterket med gitarist og medlåtskriver Eirik Utne har produksjonen til Alibiet økt i omfang. Det ryktes om at det ikke er fryktelig lang tid før trioen har flere popperler tilgjengelige for konsumering.

Gjengen spilte på DNB-scenen under Bergenfest i fjor. Det bandet leverte der var såpass heftige saker at vi er sikre på at de kommer til å bli et viktig, og ikke minst  - spennende navn i byens stadig mer fargerike og internasjonalt anerkjente pop-scene. 

Følg med på Alibiet, altså. 

Følg bergenfest