Astrid S

Bergenhus Festning - Bastionen

Bergenhus Festning - Bastionen

Intimt og naturskjønt område på Bergenhus Festning. Kapasitet ca 2500 personer.

Astrid S
Play

Foto: Stian Anderen

Følg bergenfest

Astrid S

Etter at Astrid S slapp sin første singel, låten ”2AM”, i oktober 2014, tok det ikke lang tid før 18-åringen ble spådd en lysende fremtid både nasjonalt og internasjonalt.

I skrivende stund, ett år etter har Astrid solgt ut sin første headlinerturné i Norge, singelen har nådd dobbel platinumstatus og har mer enn 20 millioner streams. På toppen av dette har hun samarbeidet med blant andre Avicii; hvor hun bidro på den akustiske versjonen av hans hitsingel «Waiting for Love». I tillegg har hun deltatt på Shawn Mendes sitt album med duetten «Air», samt skrevet og lagt vokal på låten «Dawn» med svenske iSHi.

  • Sted:  Bergenhus Festning - Bastionen
  • Dato: lørdag 18. juni 2016
  • Tid:  20:00
  • Kjøp billetter

Høsten 2015 kom oppfølgeren til «2AM», den etterlengtede singelen «Hyde». Den Lido-produserte låten fikk svært god mottakelse og føk rett inn topp 10 på Spotify og A-listene til NRK-kanalene P3 og mP3. 

I november ble Astrid S nominert til to av tre mulige P3 Gull-priser, og stakk av med både prisen for Årets Nykommer og Årets Låt. Dét bare kort tid etter hun vant sin første MTV EMA Awards for Best Norwegian Act. Blant de andre nominerte var Kygo, Madcon og Sandra Lyng.

2016 blir året der Astrid løftes opp på de store norske scenene på landets festivaler, parallelt med at hun presenteres for den internasjonale bransjen på to av verdens største bransjetreff, SXSW i Texas og Eurosonic i Nederland.  

Astrid vokste opp i den lille byen Berkåk. Byen har færre enn 1000 innbyggere og lange, kalde vintre. Hun er i dag 19 år, har utsøkt smak, er smart, og med hennes smakfulle elektropop og unike stemme er hun i ferd med å sette spor etter seg som utøvende kunstner, sanger og låtskriver.

BERGENFEST PARTNERE

MENY