bilde av: Deborah Rose and Mari Randle kjøp billetter til Bergenfest 2017 her

Deborah Rose and Mari Randle

Deborah Rose må kunne kategoriseres som en skjult skatt innen den britiske folk- og singer/songwriter-tradisjonen. Hun har sunget i selskap av Ralp Mctell, Judy Collins, Fairport Convention og Jimmy Webb. Og det må i all beskjedenhet få sies at hun har en utenomjordisk vakker stemme.

I 2015 innledet hun et samarbeid med Mari Randle, som også sang på Deborahs andre plate, «Wilde Wood». Kontrasten i stemmene til de to ulike sangerene skaper en spenning og harmoni som har gitt dem mye oppmerksomhet. Randle med bakgrunn i blues og soul, mens Rose er kjent for sine myke klanger.

De er en tidløshet over musikken deres som kan minne om duoen Kate & Anna McArrigle. Sangene er originale og finurlige, ofte sjangeroverskridende. I tillegg har de en tilstedeværelse og nerve som brer om seg både på plate og livetapning. 

Deres nye plate er produsert av Maartin Allcock som blant annet har jobbet med Yusuf Stevens og Berverly Craven. Platen inneholder også flere bidrag fra ikke ukjente Robert Plant. 

Deborah Rose og Mari Randle spiller i Magic Mirrors lørdag 18. juni. The Guardian kaller bedriftene til duoen «A joyous kaleidoscope of story and song. Haunting, rousing and carousing.

Følg bergenfest