bilde av: Great News kjøp billetter til Bergenfest 2017 her

Great News

«Det nye store» og «snakkis» er hypebetegnelser du har hørt før. Mange ganger. Og for de fleste preller den slags av vann på gåsa. Men, vi lover det – dette er ikke et «ulv, ulv»-varsko. Great News er et av de mest spennende bandene som luter nakken i bergensregnet om dagen, og det finnes det ingen som helst tvil om.

Og når vi snakker om regn, så passer det ekstra godt at Great News har som misjon å skape en musikalsk motvekt til det trauste klimaet hjembyen – for det meste – har å by på. Selv kaller de det dazepop. Det betyr solkyssede melodier, store vokalarrangementer og en slentrende tone -  slikt man finner om man trekker mot Californias varme strender og buldrende sjøsprøyt. 

Gjengen gis ut på bergensetiketten Eget Selskap, hvor man så langt finner de humørspredende singlene «The Blind» og «Love Her». 

På tross av sin korte eksistens har de åpenbart et godt grep om konsertfaget. Da trioen spilte på Den Elleville Festen tidligere i år, belønnet Gaffa dem med seks av seks mulige stjerner og bød på følgende klare melding: «Det finnes band som har spilt sammen i ti år som ikke mestrer det de tre herrene kun har gjort offisielt et par måneder. Kjemien mellom dem, og med publikum, er noe mange musikere bare kan drømme om.»

Fikk du ikke sett Even, Lars Henrik og Ole Kristian på Den Elleville Festen eller under deres utsolgte konsert på Bergen Kunsthall? Fortvil ikke, de skal gjøre det igjen på Bergenfest til våren. Det blir magisk. Garantert.

Følg bergenfest