bilde av: Lukas Graham kjøp billetter til Bergenfest 2017 her

Lukas Graham

Det er knapt noen nyhet lenger at musikkbransjen og måten vi konsumerer musikk på er i stor endring. Streamingfeltet er i rivende vekst og nye rekorder settes hele veien. Grunnen til at vi snakker om akkurat dette her og nå, er at streaming-fenomenet Lukas Graham kommer til Bergenfest.

Det danske bandet har slått rekord etter rekord og deres singel «7 Years» har blitt strømmet intet mindre enn 370.000.000 ganger i skrivende stund. Det er mange nuller, det. De siste tre månedene har det daglig vært mer enn tre millioner personer som har lyttet til sangen på Spotify! 

Platen deres «Blue Album» satte også heftige digitale spor etter seg da den ble sluppet i fjor høst. Hele 840.000 avspillinger ble unnagjort i løpet av et døgn. På Spotify alene. Rekord, det også, selvsagt.

Digital hverdag til side, det er selvsagt en grunn til at så mange lytter til våre danske venner. Deres sjelfulle pop har et varmt hjerte og et mildt lynne som det er lett å la seg begeistre av. Vokalist Lukas Graham Forchhammer er dessuten innehaver av en av de fineste stemmene sjangeren har å by på i dag.

Da er det bare å logge seg på Spotify og streame godbiter som «Mama Said», «Drunk in the Morning» og «7 Years», slik at ørene er riktig kalibrert for møtet med en av morgendagens store stjerner. 

Følg bergenfest