bilde av: Model Aeroplanes kjøp billetter til Bergenfest 2017 her

Model Aeroplanes

Uttrykket å ha det gående for seg kan absolutt knyttes til de unge karene i Model Aeroplanes. Nylig ble kvartetten signert til en av de virkelige plateselskapgigantene, Island. Du vet, der U2 og Bon Jovi hører hjemme. Uten sammenligning for øvrig, selvsagt. Model Aeroplanes handler om spretten popmusikk med store refrenger og få bekymringer.

Dundee-gjengen ble oppdaget av selskapet etter at de la seg ut på showcase-tjenesten Spinnup – en plattform som skal vise frem usignerte talenter.

Model Aeroplanes er historien om fire unge venner som begynte å spille sammen som trettenåringer og som mer eller mindre umiddelbart ble en konsertattraksjon i Storbritannia. Før Island fløy inn for å sjekke dem ut på en svett kjellerklubb, ga de ut singlene «Crazy», «Innocent Love», «Club Love» og «Deep In the Pool» helt på egenhånd. 

Festivaljobbene har vært mange, inkludert prestisjetunge T in the Park, Live at Leeds og The Great Escape. Sånn går det når man vet hvordan man skal angripe et publikum. Vi gleder oss stort til å se hva skottene finner på når de spiller i Bergen for første gang.

Følg bergenfest