bilde av: The London Souls kjøp billetter til Bergenfest 2017 her

The London Souls

Hvem har sagt at du må være fra England for å spille klassisk britisk rock?

Newyorkerne Tash og Chris har Led Zeppelin- og Cream-arven pumpende i årene. Noe som viser igjen i deres hektiske og energiske konserter. Spe på med litt The Beatles-aktige harmonier og en kledelig liten dose psykedelia, og du har et noenlunde bilde av hva The London Souls driver med.

Vi blir ikke fornærmet om du ikke har hørt om dem ennå, men vi vil bli overrasket om du ikke får høre mye av og om dem fremover. Duoen startet i 2008 og har i hovedsak brukt årene på å finslipe håndverket sitt. Guttene har gitt ut to plater, «The London Souls» (2011) og «Here Come the Girls» (20015). 

Sistnevnte er breddfull av tidløs og kyndig avlevert rock’n’roll med hjerte og nerve utenpå skjorten. Både Mojo, Classic Rock og Uncut er rørende enig om at dette er førsteklasses vare. «This addictive slab of retro rock is the work of gifted singer/guitarist Tash Neal and deft drummer.singer Chris St Hilaire, who've loaded the 13 tracks here with hooks.», skriver sistnevnte. «Their pitch-perfect nods to Badfinger, Jimi Hendrix and Big Star come with a timeless quality.», mener Q Magazine.

Nå er det klare til å gå løs på verden og et av stedene The London Souls skal avholde vekkelsesmøte, er Bergenfest. Her kommer vår varmeste anbefaling om å delta. 

Følg bergenfest