Yelawolf

Bergenhus Festning - Bastionen

Bergenhus Festning - Bastionen

Intimt og naturskjønt område på Bergenhus Festning. Kapasitet ca 2500 personer.

Yelawolf
Play

Følg bergenfest

Yelawolf

Alabamas store sønn, Yelawolf, har vært i Bergen ved to anledninger tidligere. Begge gangene har han snudd konsertstedet på hodet. Først Garage i 2011, så Magic Mirrors under Bergenfest for to år siden. Det har vært smekkfulle hus og farlig nær eufori- og hetesjokk blant publikum. Akkurat slik det skal være når man vet hvordan man skal levere varene, og det vet en av vår tids fineste rappere utmerket vel.

  • Sted:  Bergenhus Festning - Bastionen
  • Dato: fredag 17. juni 2016
  • Tid:  17:30
  • Kjøp billetter

I 2011 signerte den bejublede sørstatsrapperen til Eminems Shady Records, og Slim Shady var også produsent på albumet «Radioactive» som kom samme år. Musikalsk har de to rapperne også en del til felles: musikken er hard, ekte og tidvis brutalt dyster, men alltid aggressivt fengende og ekstremt energisk.

Tidligere i år kom hans andre album, «Love Story», også denne gangen med Eminem som medprodusent. Platen nådde pallplassering på USAs popularitetsbarometer, Billboard 200. Det sier litt om posisjonen Yealwolf har opparbeidet seg i løpet av sin relativt korte karriere - ikke bare i hip hop-kretser, men musikkverden generelt. 

I tillegg til sine egne studioplater har han også fått mye oppmerksomhet for de fantastiske mikstapene sine «Trunk Muzik» og «Trunk Muzik Returns». 

Det er bare å stålsette seg for nok et fyrverkeri av heftige beats, mye humør og personlighet, storslagen rapkunst og ikke minst – et knippe fantastiske hip hop-låter.

BERGENFEST PARTNERE

MENY