Bergenfest BARN & Good Time Charlie Fredag 13 Juni 2014
Magic Mirrors

Magic Mirrors

Bergenfest BARN & Good Time Charlie Fredag 13 Juni 2014

Vi inviterer alle barnehagene i Hordaland på blueskonsert under årets festival! 
Konserten er tilrettelagt for barn mellom 3 - 6 år. 

Det er gratis å delta og det er ‘første mann til møllen’ som gjelder. Varighet ca 30 min. Det er to konserter og tidspunkt er kl 10:00 og 11:30 ( innslipp 15 min før konstertstart). Konsertene finner sted på Bergenhus Festning og scenen “Magic Mirror” (innendørs). 

For påmelding eller spørsmål: Send mail merket med Bergenfest BARN til ung@bergenfest.no med ønsket tidpsunkt, antall barn og voksne samt kontaktperson. 

Velkommen!

GOOD TIME CHARLIE
I 2013 markerte Good Time Charlie språkåret med barneplate og konsertkonseptet ”DRAUMEBLUES OG BLÅSUS”, en musikk- og drømmereise for barn (og voksne).Tekstene er på vestlandsdialekt og sangene er lette å synge med på! Musikken er basert på noen velkjente amerikanske coverlåter med nyskrevne norske tekster og egenproduserte sanger. Denne musikken svinger og rocker like mye som GTC ordinære repertoar. Den er bare ispedd en skikkelig dose real sjarm.


- “En barneplate som både får frem smilet og godfølelsen, strutter av overskudd og eventyrlyst. Tekstene er morsomme, uhøytidelige og til tider små eventyr i seg selv.”

 - “Barnas sans for det eventyrlige, sprelske og humoristiske tas på alvor. Og best av alt – barna kan synge med.“ 

 - “Den beste Badnajazzkonsert vi har hatt "EVER!" - Trude Storheim, leiar Vossajazz. 

 - “Uten tvil den beste barnekonserten vi har hatt! “ - Anthony Martins, Stavanger Jazzforum

 - “Det er sjelden det svingar sånn av ei barneplate”  BA terningkast 5.

Tidligere år har følgende artister opptrådt på Bergenfest BARN: Razika, Datarock, Farmer Jason, Heidi Marie Vestrheim, forestillingen “Heavykatten” av Roald Kaldestad og Abscense Crew.

Se video fra Bergenfest BARN og Razika 2013:

 

 
Bergenfest BARN og Datarock 2012: