bilde av: Britpopen skal feires onsdag 14. juni kjøp billetter til Bergenfest 2017 her

Britpopen skal feires onsdag 14. juni

Britpopen kommer hjem: Richard Ashcroft og Liam Gallagher, to av britisk rocks største frontfigurer i nyere tid, headliner Bergenfest onsdag 14. juni. 

For halvannen uke siden hadde vi æren av å offentliggjøre Liam Gallagher sin første festivalkonsert som soloartist - på Bergenfest 2017. Nå er det klart at datoen for den historiske konserten er onsdag 14. juni - samt at Gallagher får selskap på Bergenfest av sin venn Richard Ashcroft, som også spiller konsert denne dagen.

En av britisk rocks største legender, Grammy-nominert soloartist og tidligere frontfigur i The Verve, mannen bak Bittersweet Symphony og “the best singer in the world” i følge Coldplays Chris Martin; Bergenfest er veldig stolte av å annonsere at Richard Ashcroft spiller på Bergenfest. The Verve var, sammen med Oasis, et av britpopens største og viktigste band inntil oppløsningen i 1999. Artisten og varemerket Richard Ashcroft har siden den gang vokst seg vel så stort som The Verve, med fire av fem soloalbum – herunder nylig utgitte These People – som har nådd topp 3 på den britiske bestselgerlisten. På Bergenfest spiller Ashcroft på samme dag og scene som Liam Gallagher. I den forbindelse skal det også selvsagt nevnes at Oasis-hitten Cast No Shadow er dedikert til ingen ringere enn Richard Ashcroft. Dette blir en stor dag!

Følg bergenfest